Het lieve Leefstijl Traject is hét traject voor de (hoog)gevoelige ADD’er die zonder medicatie wil leven. Van klachten naar kwaliteiten en krachten. Met lief zijn voor jezelf als medicijn.

Herken je dit?

Z

Jij hebt de diagnose ADD óf herkent jezelf in algemene ADD kenmerken. Ook in de eigenschappen van een HSP'er herken jij jezelf. Je twijfelt om (weer) naar een psycholoog te gaan met jouw ADD & HSP klachten, maar diep van binnen weet je dat dat niet de oplossing gaat zijn. Jij hebt meer nodig dan alleen een focus op het mentale stuk en ''oud zeer'' opruimen;

Z

De klachten die je momenteel ervaart zijn te vervelend om op deze manier door te gaan met jouw leven. Je hebt al heel veel geprobeerd, maar het lukt je niet om grip te krijgen op jouw ADD & HSP. Het liefst wil je geen medicatie gebruiken, maar je weet niet hoe je dat kunt aanpakken;

Z

Jij worstelt met jezelf en jouw ADD & HSP kenmerken en eigenschappen. Het voelt alsof je geen controle krijgt over jezelf en je begint te denken dat een chaos-vrij en rustig leven voor jou niet is weggelegd;

Z

Jij ervaart dagelijks stress, jouw hoofd draait overuren en je bent heel streng voor jezelf. Je denkt vaak na over wat anderen van je vinden, voelt jezelf minder dan een ander en denkt dat je op sommige momenten ''door de mand valt'';

Z

Je wilt best geloven dat er positieve kanten aan ADD & HSP zitten, maar die ervaar je op dit moment niet. Je loopt tegen jezelf aan, bent snel overprikkeld en jouw bommetje barst regelmatig. Je reageert frustraties af op mensen die je lief hebt, voelt je vaak eenzaam en hebt het idee dat een ander je niet begrijpt;

Z

Je voelt je schuldig als je voor jezelf kiest en vindt het lastig om hulp te vragen. Je lost het liever allemaal zelf op. Je zegt vaker 'ja' tegen een ander dan je zou willen en raakt geïrriteerd als een ander over jouw grenzen gaat. Het lijkt erop dat niemand rekening houdt met jou.

Hoe zou het voor je zijn als jij:

Z

precies weet aan welke knoppen jij kunt draaien voor een leefstijl die werkt voor jou als ADD- & HSP'er? Niet alleen op mentaal, maar ook op fysiek, sociaal-emotioneel en zingeving vlak. Met de juiste uitleg, tools en tips is medicatie niet (meer) nodig en ervaar jij rust;

Z

jouw ADD & HSP kenmerken en eigenschappen kunt zien als kwaliteit en kracht. Jij staat aan het roer van jouw leven en weet precies wat je moet doen om rust, controle en zelfvertrouwen te ervaren;

Z

zeker bent van jezelf en rust in je hoofd en lijf hebt. Jij weet precies hoe je moet afrekenen met die doemscenario's en nare stemmetjes in je hoofd;

Z

een stabiele, tevreden flow kunt ervaren. Jij weet precies wat jij nodig hebt om jouw emoties onder controle te houden en durft jouw behoeften voorop te stellen;

Z

jouw eigen grenzen durft aan te geven? Jij voelt je niet meer schuldig als je voor jezelf kiest en durft keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je ervaart weer controle over het leven;

Ben jij klaar voor een leven waarin jij ADD & HSP als kwaliteit en kracht kunt inzetten?

Alles is mogelijk als jij besluit in te stappen in Het lieve Leefstijl Traject. Hét traject voor de (hoog)gevoelige ADD’er die op zoek is naar rust, controle, zelfvertrouwen én zonder medicatie wil genieten van het leven. Ik leer jou aan de 5 leefstijlknoppen te draaien en lief te zijn voor jezelf. Want lief zijn voor jezelf is het allerbeste medicijn!

5 coachsessies

Het lieve Leefstijl traject bestaat uit 5 één op één coachsessies van 60 minuten. Deze sessies vinden plaats via Zoom. Mocht je liever face-to-face aan de slag gaan dan ben je van harte welkom in mijn praktijkruimte in Steenbergen (NB)!

Lief Lijf Analyse

Naast de coachsessies is een uitgebreide Leefstijl- en Vitaliteitsanalyse van 90 minuten inbegrepen. Door middel van een uitgebreide vragenlijst zoomen we in op jouw voedings-, bewegings-, ontspannings- en slaappatroon. Aan de hand van jouw antwoorden krijg je uitgebreid persoonlijk advies.

werkboek

Je ontvangt van mij een werkboek met daarin uitgebreide vragenlijsten, opdrachten en aanvullende theorie. De uitgevoerde opdrachten mag je mij toesturen, zodat ik je feedback kan geven.

wekelijks contact

Tijdens het 6 maanden traject krijg je wekelijks de kans om een update te sturen of jouw vragen aan mij te stellen per e-mail of Whatsapp. Op een afgesproken dag geef ik je hierop uitgebreid feedback. 

Lief leven

 

We starten het traject met een vragenlijst die jou vertelt aan welke leefstijlknoppen jij mag gaan draaien om rust, controle en zelfvertrouwen te gaan ervaren.  Vanaf dat punt gaan we jouw doelen stellen voor het traject. Een concrete start dus!

Maar dat is niet alles.. om het traject tot een succes te maken heb jij meer nodig dan een concrete start. Daarom ga je aan de slag met de opdrachten in het werkboek die jou nieuwe inzichten geven over jouw toekomst.

Lief lijf

 

Het is bizar hoe groot de impact is van voeding, slaap, ontspanning en beweging voor een ADD’er. Alleen al door aan deze knop te draaien kun je jouw leven 360 graden laten draaien. Bizar hè?

We besteden uitgebreid aandacht aan jouw fysieke patronen tijdens de Lief Lijf Analyse. Daarnaast vind je in het werkboek allerlei tips en trics als aanvulling op de sessie. Laten we samen ontdekken hoe jij lief kunt zijn voor je lijf!

 

Lief brein

 

Razende gedachten, doemgedachten en overtuigingen die jouw waarheid zijn geworden in de loop van jouw leven. Sommige gedachten zullen je vooruit helpen, maar er zijn er helaas ook genoeg die ervoor zorgen dat je vastloopt en jouw ADD & HSP kenmerken op een negatieve manier ervaart. Tijd om ook daar eens kritisch naar te kijken. 

Sowieso kun je aan de slag met de opdrachten uit het werkboek en we zoomen nog verder in tijdens coachsessies. 

 

Lief hart

 

Poeh.. ja dat hart he.. Wat heeft dat al veel te verduren gehad. Soms wil je gewoon even je gevoel uitschakelen. Zorgen dat alles even niet zo hard bij je binnenkomt. Maar het is ook wat het leven betekenis geeft, alle emoties die je in je hebt. Zonder gevoel zou je een robotje zijn en ik kan je uit ervaring vertellen.. dat is maar saai hoor ;)!

In het werkboek vind je mooie opdrachten en ik neem je tijdens een coachsessie graag mee in de wondere wereld van emoties.

 

Lief mens

 

Wie ben jij eigenlijk? Wat kenmerkt jou? Wie was jij als klein kind en is dat nog steeds wie jij nu bent? Wat heeft je door de jaren heen gevormd? Welke momenten hebben jou getekend  en wat waren jouw grootste lessen?

In het werkboek vind je opdrachten waarmee je gaat ontdekken wie jij nu bent en wie je zou willen zijn. Je ontdekt met welke talenten, kwaliteiten en normen & waarden jij daar kunt komen. Ook hebben we samen nog een afsluitende coachsessie.

 

Werkboek

 

In het werkboek vind je vragenlijsten, opdrachten en theorie. Ook vind je hierin tips & trics die helpen om rust, controle en zelfvertrouwen te ervaren.

Op naar een leven waarin jij jouw ADD & HSP klachten kunt omzetten naar kwaliteiten en krachten!

 

Zij gingen jou voor:

Voor iedereen die op wat voor manier ook vast zit in neerwaartse vaste patronen door zijn of haar ADD of denkt dat je zal moeten accepteren dat het leven voor jou anders is, maar daardoor steeds opnieuw tegen een onzichtbare muur aanloopt, moet zeker met Arinda praten. Met ontzettend veel liefde, geduld en aandacht helpt zij jou om vanuit eigen kracht afstand te nemen van alles. Zij doorziet jouw onderliggende wensen en behoeften en komt, vanuit jou zelf, met hulp. Door haar methode ben ik mijzelf op nummer 1 gaan zetten, waardoor ik het gevoel heb weer zelf aan het stuur te kunnen staan. Na de eerste sessies verdwenen de wolken die al een tijdje mijn uitzicht belemmerden en kan ik meer stilstaan bij het leven en genieten. Ik heb meer zelfvertrouwen en heb het idee dat ik een nieuw leven leef. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Het grootste resultaat wat ik uit Het Lieve Leefstijl-traject heb gehaald is dat ik echt liever geworden ben naar mijzelf… What’s in the name, haha. Ik heb dankzij het traject geleerd dat acceptatie naar mijzelf en mijn manier van doen helpt bij het veranderen van gewoontes. Liefde bereikt veel meer dan boosheid, naar mensen om je heen maar vooral ook echt naar jezelf! De positiviteit die je voor jezelf voelt geeft energie, positieve energie wat je kan
gebruiken om verandering door te voeren in je leefstijl en gewoontes. Mijn grootste valkuil en strubbeling is de kritische blik naar mijzelf. Deze weerhoudt mij
namelijk letterlijk van groei. Ik heb geleerd om bewuster te zijn van deze kritische blik en met andere ogen naar mijzelf te kijken.

Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die het gevoel heeft dat er meer uit het leven te halen valt door eerst naar je eigen leefgewoontes, gezondheid en patronen te kijken. Ik zou het éxtra aanraden aan mensen met AD(H)D die tools willen leren om rust en ruimte te creëren in hun chaotische hoofd, gezonde nieuwe leefgewoontes aan te leren die het dagelijkse leven makkelijker maken en er meer ruimte en positiviteit is voor andere dingen dan je dagelijkse verplichtingen.

Ik had vrijwel geen twijfels voordat ik startte met het traject. Het grootste resultaat na het afronden van het traject is mijn zelfvertrouwen. Dat ik niet minder waardevol ben, maar in mijn kracht mag staan. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden. De coachsessies waren heel prettig en vertrouwd. Ik vond het fijn om met Arinda samen te werken omdat ik haar in vertrouwen kan nemen over grote issues en zij mij daarbij helpt. Dankjewel! Je hebt zo veel voor mij betekend.

Ik twijfelde of ik niet nog een keer naar de psycholoog moest stappen i.p.v. een particuliere coach. Het grootste resultaat na het afronden van het traject is dat ik meer vrede met mezelf heb, beter weet waar ik voor sta en wie ik daadwerkelijk ben. Dit geeft mij meer zelfvertrouwen, rust en kracht om keuzes te maken voor mezelf en hier achter te blijven staan. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden. Aan en met jezelf werken is het mooiste cadeau dat je kun krijgen of geven aan jezelf. De coachingsessies vond ik erg prettig! Het voelde meteen vertrouwd waardoor ik mij gemakkelijk naar je kon openstellen. Je hebt een rust over je die ik erg prettig vind. Ook probeer je vaak genoeg door te vragen om tot de kern van het ‘probleem’ te komen. Ik vond het fijn dat ik jouw volledige aandacht kreeg tijdens de sessie, maar ook daarbuiten. Je bent erg begaan en weer precies wat er vorige keren is besproken om daar vervolgens op door te pakken. Ook vond ik het fijn om samen mijn doelen te bepalen waaraan we gingen werken tijdens de afgelopen weken. Hier nam je de tijd voor en bedacht je ook ter plekke de juiste methoden om dichter bij het doel te komen. BEDANKT!

Arinda is echt een top coach! Ik ben met haar een proces ingegaan waarin we samen werken aan het ontwikkelen van een betere versie van mezelf. Zij voelt haarfijn aan wat ik op dat moment nodig heb. Dat kan variëren van kritische vragen die mij aanzetten tot nadenken en actie, tot steunende en motiverende woorden die mij helpen om liever te zijn voor mezelf. Arinda heeft veel kennis en leert mij leuke feitjes over onderwerpen zoals stress en gezonde voeding. Naast dat ik op fysiek vlak een resultaat heb behaald waar ik erg trots op ben, heb ik in dit proces ook een enorme mentale groei doorgemaakt.

Allereerst, wat vond ik het fijn om even alles omtrent voeding en slaap met jou op een rijtje te zetten, dit inspireerde alleen al om dit beter onder controle te krijgen. Energieniveau is beter. Veranderingen in voeding doet echt heel goed in hoe ik mij voel en mijn energieniveau! Ik merk al een sterke verbetering en dat met zulke ‘kleine’ veranderingen. Voor mij zijn het wel veranderingen waar ik ontzettend blij mee ben, ik ben blij dat ik de stap gezet heb om contact met jou op te nemen.

Ik ben je adviezen aan het opvolgen en wat blijkt, zoals jij al had gezegd?! Ik zit beter in mijn vel, ervaar minder stress en ook heeft het positieve effecten op mijn gewrichtsklachten. Je hebt me echt uit een dal getrokken.

Erg fijn! Heel persoonlijk, veel aandacht en kan het over alles hebben. Ik heb een vertrouwd gevoel bij mijn coach. Biedt precies de steun die ik nodig heb, laat me bewust worden van m’n mindset en is bovenal niet zo streng als dat ik voor mij zelf kan zijn; helpt me!

Ik vond het echt een fijn gesprek vandaag en ik heb veel gehad aan de nieuwe inzichten. Hoopvol voor de toekomst!

De investering voor Het lieve Leefstijl Traject is alleen de komende 48 uur voor jou geen € 1.297,-, maar slechts €969,- inclusief 21% btw!

(het mag ook in 2, 4 of 6 termijnen betaald worden)

Na afloop van dit traject:

Z

weet jij wat je nodig hebt om jouw ADD & HSP klachten onder controle te krijgen;

Z

heb je inzicht in jezelf en jouw eigenschappen, kenmerken en normen en waarden. Met dit inzicht weet jij hoe je ADD & HSP als kwaliteit en kracht kunt inzetten;

Z

weet je precies hoe je kunt omgaan met negatieve gedachten, zodat je rust in je hoofd krijgt;

Z

weet jij welke knoppen belangrijk zijn in het leven van een ADD- & HSP'er en kun je hieraan draaien om rust, controle en zelfvertrouwen te ervaren;

Z

heb jij bepaalde blokkades doorbroken die jou belemmerden om zelfverzekerd te zijn;

Z

kun jij zelf controle houden over jouw ADD & HSP zónder het gebruik van medicatie.

 

Dit krijg je als je na het kennismakingsgesprek besluit om te starten:

* 5 coachsessies à 60 minuten (t.w.v. €600,-)
* Persoonlijke Lief Lijf Analyse à 90 minuten (t.w.v. €300,-)
* 6 maanden wekelijks de mogelijkheid om vragen te stellen en opdrachten in te leveren (t.w.v. €1557,-)
* uitgebreide vragenlijsten om jouw traject waardevol te maken (t.w.v. €197,-)
* verdiepende opdrachten voor persoonlijke groei (t.w.v. €197,-)
* tips & trics speciaal voor ADD’ers (t.w.v. €397,-)
BONUS
: toegang tot Het lieve Leefstijl programma (verwacht in Q4 2022. Is momenteel nog in de maak) boordevol kennis en tips. (t.w.v. €547,-)

Van €1.297,- nu voor slechts €969,- inclusief btw!
(Het is ook mogelijk om te betalen in 2, 4 of 6 termijnen)

 

Zeg jij: ”Ja, dit wil ik!?”.

Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

In dit gesprek kijken we in 45 minuten waar je tegenaan loopt en wat jouw veranderwensen zijn. We onderzoeken samen of wij een match zijn. Ik ga je in dit gesprek niet overhalen, want jij kunt zelf heel goed bepalen wat jij nodig hebt. Ik ben gewoon ontzettend benieuwd wie jij bent en of ik je kan helpen om ook een gelukkige ADD- & HSP’er te zijn. Want dat gun ik je vanuit het diepst van mijn hart.

Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Dus mocht je nog twijfelen: wat kost het je als je dit gesprek niet plant? Wat heb je te verliezen?

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt dit traject?

Maar liefst 6 maanden werken wij samen om jouw ADD & HSP klachten onder controle te krijgen.

Ik heb geen ADD diagnose

Andere klanten met ADD (én HSP) klachten gingen je voor, met én zonder diagnose. Een stempeltje is wat mij betreft niet belangrijk om met klachten aan de slag te gaan. Je hoeft daarom geen officiële ADD diagnose te hebben en bent dus van harte welkom. 

Dit zei een klant hierover: Ik twijfelde om met dit traject te starten, omdat ik geen diagnose ADD heb en of ik vanuit het vermoeden dat ik het heb wel gegronde vragen ‘mag’ of ‘kan’ stellen.

Inmiddels weet deze klant beter en staat er onder andere van haar een prachtige aanbeveling op mijn website. 

Kan ik dit traject op mijn eigen tempo volgen?

Dit traject is jouw feestje. Jij bepaalt wat er gebeurt, aan welke doelen jij werkt en wanneer wij contact hebben. Wekelijks kun je gebruik maken van een contactmoment via e-mail/whatsapp, zodat jij razendsnel stappen kunt maken. Daarnaast kun je zelf aan de slag met het werkboek. De opdrachten kun je bij mij inleveren, zodat ik ze van feedback kan voorzien. 

Blijken 6 maanden niet haalbaar? Laten we het er dan samen even over hebben. Alles is mogelijk!

Hoe weet ik zeker dat dit traject voor mij werkt?

Niets is zeker in dit leven. Wat ik wel weet is dat ik al ben geweest waar jij nu bent. Met vallen en opstaan heb ik ontdekt wat werkt voor mij als ADD- en HSP’er. De ADD & HSP kenmerken en eigenschappen zijn over het algemeen bij iedereen hetzelfde. Daarnaast ga je in dit traject met jezelf aan de slag. Dat betekent dat het een maatwerk traject is en op jou persoonlijk wordt afgestemd. We zoeken samen naar oplossingen voor jouw problemen en klachten, met bepaalde theorie als basis.

Ik twijfel tussen dit traject en een traject via een andere hulpverlener.

Ik geloof erin dat jij het antwoord diep van binnen al wel weet. Jouw hoofd laat je twijfelen en maakt je onzeker. Mijn advies zou zijn om deze keer eens naar je hart te luisteren. Dan is iedere keuze die jij maakt de juiste en het 100% waard.

Wil je inschatten of wij een match zijn? Je leest meer over mij op deze pagina. Via mijn Instagram account @arinda.schoutsen neem ik je mee in mijn leven als ADD- en HSP’er.

Is dit traject ook voor HSP'ers?

Yes, absoluut!  Sterker nog, meerdere HSP’ers gingen je al voor en boekten hele positieve resultaten!

Is aanvullende 1 op 1 coaching mogelijk?

Ja, absoluut. Persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij dieper kunt inzoomen op bepaalde problemen waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven. Naast de 5 coachsessies binnen Het lieve Leefstijl Traject is het daarom altijd mogelijk om er nog sessies aan vast te plakken. Dit mag je bij mij aangeven tijdens onze sessies of even een e-mail sturen naar info@delieveleefstijl.nl.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor dit traject?

Voor iedere coachsessie plan ik 60 minuten. Daarnaast voorzie je mij wekelijks van een update en kun je jouw vragen stellen. Ik schat dat dat een half uurtje van jouw tijd in beslag neemt. Daarnaast kun je aan de slag met de opdrachten uit het werkboek. Deze zijn niet verplicht natuurlijk en mag je doen wanneer het jou uitkomt. Ik verwacht dat je voor iedere opdracht ongeveer 30 minuten nodig hebt.

Wat als ik een vakantie heb gepland?

Dat is uiteraard geen probleem! Je mag sowieso jouw sessies zelf inplannen, zodat je de controle houdt over jouw eigen agenda. Daarnaast is alles bespreekbaar, dus komt de tijdlijn van dit traject niet goed uit? Stuur gewoon even een e-mail naar info@delieveleefstijl.nl.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, zeker kan dat. Het lieve Leefstijl traject mag ook in 2, 4 of 6 termijnen betaald worden. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Ik vind het een flinke investering.

Dat begrijp ik helemaal. Ik heb in mijn eigen zoektocht ook vaak getwijfeld over of een investering het waard zou zijn. Als mijn gevoel me vertelde dat het klopte, was het de investering inderdaad waard. Soms luisterde ik puur naar mijn hoofd en dan kwam ik er achteraf achter dat het toch niet helemaal paste bij mij. Toch zal ik nooit zeggen dat ik geld heb weggegooid, want iedere investering heeft me iets opgeleverd. Al leerde het me dat iets niet werkte voor mij, dan betekende het dat ik weer een stap dichterbij de oplossing was.

Ik kan me trouwens niet voorstellen dat dit traject niet gaat werken voor je. Alles wat ik tot nu toe leerde heb ik hierin verwerkt. Er gingen je ook al heel wat klanten voor die tot nu toe allemaal positief zijn over het traject. Door middel van de coachsessies, wekelijkse begeleiding en de opdrachten uit het werkboek kan het niet anders dan dat je daarmee resultaat gaat boeken als jij er 100% voor wilt gaan. Jij kunt dit!

Ik twijfel nog

Ik begrijp het. Het is ook niet zomaar iets waar je aan begint. Stel dat je het niet doet. Wat kost het je dan? Hoe ziet jouw toekomst er dan uit? Blijf jij dan één van die mensen die worstelt met ADD & HSP klachten?

Stel dat je het wel doet. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? En is dat dan écht erg? Wat als het jou lukt om ADD & HSP als iets positiefs te gaan ervaren in jouw leven. ADD & HSP als kwaliteit en kracht. Wat is dat je waard?

Je kunt natuurlijk sowieso gebruik maken van het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen we allebei aftasten of wij een match zijn. Ik zal nooit iemand overhalen om te starten, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Jij moet dit zelf willen!

Alle bedragen zijn inclusief btw. Bij aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van De lieve Leefstijl.

Lief zijn voor jezelf is het beste medicijn!