”Lief zijn voor jezelf als medicijn”

Het lieve Leefstijl traject

Dit holistische leefstijltraject voor (hoog)gevoelige ADD’ers leert jou op mentaal, fysiek, sociaal-emotioneel en zingeving vlak hoe jij rust, controle en zelfvertrouwen creëert zonder medicatie.

Zij gingen jou voor:

Voor iedereen die op wat voor manier ook vast zit in neerwaartse vaste patronen door zijn of haar ADD of denkt dat je zal moeten accepteren dat het leven voor jou anders is, maar daardoor steeds opnieuw tegen een onzichtbare muur aanloopt, moet zeker met Arinda praten. Met ontzettend veel liefde, geduld en aandacht helpt zij jou om vanuit eigen kracht afstand te nemen van alles. Zij doorziet jouw onderliggende wensen en behoeften en komt, vanuit jou zelf, met hulp. Door haar methode ben ik mijzelf op nummer 1 gaan zetten, waardoor ik het gevoel heb weer zelf aan het stuur te kunnen staan. Na de eerste sessies verdwenen de wolken die al een tijdje mijn uitzicht belemmerden en kan ik meer stilstaan bij het leven en genieten. Ik heb meer zelfvertrouwen en heb het idee dat ik een nieuw leven leef. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Ik had vrijwel geen twijfels voordat ik startte met het traject. Het grootste resultaat na het afronden van het traject is mijn zelfvertrouwen. Dat ik niet minder waardevol ben, maar in mijn kracht mag staan. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden. De coachsessies waren heel prettig en vertrouwd. Ik vond het fijn om met Arinda samen te werken omdat ik haar in vertrouwen kan nemen over grote issues en zij mij daarbij helpt. Dankjewel! Je hebt zo veel voor mij betekend.

Ik twijfelde of ik niet nog een keer naar de psycholoog moest stappen i.p.v. een particuliere coach. Het grootste resultaat na het afronden van het traject is dat ik meer vrede met mezelf heb, beter weet waar ik voor sta en wie ik daadwerkelijk ben. Dit geeft mij meer zelfvertrouwen, rust en kracht om keuzes te maken voor mezelf en hier achter te blijven staan. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden. Aan en met jezelf werken is het mooiste cadeau dat je kun krijgen of geven aan jezelf. De coachingsessies vond ik erg prettig! Het voelde meteen vertrouwd waardoor ik mij gemakkelijk naar je kon openstellen. Je hebt een rust over je die ik erg prettig vind. Ook probeer je vaak genoeg door te vragen om tot de kern van het ‘probleem’ te komen. Ik vond het fijn dat ik jouw volledige aandacht kreeg tijdens de sessie, maar ook daarbuiten. Je bent erg begaan en weer precies wat er vorige keren is besproken om daar vervolgens op door te pakken. Ook vond ik het fijn om samen mijn doelen te bepalen waaraan we gingen werken tijdens de afgelopen weken. Hier nam je de tijd voor en bedacht je ook ter plekke de juiste methoden om dichter bij het doel te komen. BEDANKT!

Arinda is echt een top coach! Ik ben met haar een proces ingegaan waarin we samen werken aan het ontwikkelen van een betere versie van mezelf. Zij voelt haarfijn aan wat ik op dat moment nodig heb. Dat kan variëren van kritische vragen die mij aanzetten tot nadenken en actie, tot steunende en motiverende woorden die mij helpen om liever te zijn voor mezelf. Arinda heeft veel kennis en leert mij leuke feitjes over onderwerpen zoals stress en gezonde voeding. Naast dat ik op fysiek vlak een resultaat heb behaald waar ik erg trots op ben, heb ik in dit proces ook een enorme mentale groei doorgemaakt.

Allereerst, wat vond ik het fijn om even alles omtrent voeding en slaap met jou op een rijtje te zetten, dit inspireerde alleen al om dit beter onder controle te krijgen. Energieniveau is beter. Veranderingen in voeding doet echt heel goed in hoe ik mij voel en mijn energieniveau! Ik merk al een sterke verbetering en dat met zulke ‘kleine’ veranderingen. Voor mij zijn het wel veranderingen waar ik ontzettend blij mee ben, ik ben blij dat ik de stap gezet heb om contact met jou op te nemen.

Ik ben je adviezen aan het opvolgen en wat blijkt, zoals jij al had gezegd?! Ik zit beter in mijn vel, ervaar minder stress en ook heeft het positieve effecten op mijn gewrichtsklachten. Je hebt me echt uit een dal getrokken.

Erg fijn! Heel persoonlijk, veel aandacht en kan het over alles hebben. Ik heb een vertrouwd gevoel bij mijn coach. Biedt precies de steun die ik nodig heb, laat me bewust worden van m’n mindset en is bovenal niet zo streng als dat ik voor mij zelf kan zijn; helpt me!

Ik vond het echt een fijn gesprek vandaag en ik heb veel gehad aan de nieuwe inzichten. Hoopvol voor de toekomst!