Het lieve Leefstijl programma

Hét programma voor de hooggevoelige ADD’er die verlangt naar rust. Rust in je brein met lief zijn voor jezelf als medicijn.

Met een holistische transformerende aanpak, zodat ADD & HSP geen issue meer zijn in jouw leven.

Herken jij jezelf hierin?

Z

Jij wilt grip op jouw ADD & HSP. Zelf aan het roer staan als een krachtig, zelfverzekerd persoon die haar grenzen aangeeft en energie heeft voor de leuke dingen in het leven;

Z

Jij verlangt naar rust en balans. Leven vanuit flow, omdat je controle hebt over jouw emoties, gedachten en leefstijlgewoonten;

Z

Jij wilt zelfverzekerd zijn. Volledig accepteren dat ADD & HSP bij jou horen én daarnaast een geweldig leven hebben waarin juist die stempeltjes geen issue zijn.

Zo kan jouw leven eruit zien..

Geen speelbal meer zijn in een wereld waarin jij je ”anders” voelt. Waar alle normen en verplichtingen jouw leven bepalen en jij gestrest en overprikkeld probeert mee te komen met de rest. Juist rust, controle en zelfvertrouwen zullen ontstaan als jij lief gaat zijn voor jezelf. Als jij ontdekt wie jij diep van binnen écht bent. Jouw waarde gaat zien en opnieuw gaat vaststellen welke normen, waarden, patronen en gewoonten jou zelfverzekerd maken.

Dan ervaar jij rust, controle en zelfvertrouwen. Grip. Op jouw ADD & HSP.

Best of both worlds. Werken én een leuk privéleven hebben. Verplichtingen nakomen én tijd hebben voor dingen waar jíj blij van wordt. Spontane acties én gezonde controle houden. ADD & HSP kenmerken/eigenschappen én ontzettend zelfverzekerd zijn.

Jezelf volledig aanvoelen en weten hoe jij ”tikt”, zodat jij helemaal tot je recht kunt komen. Jouw ADD & HSP kenmerken en kwaliteiten op een positieve manier inzetten. Je leven op jouw voorwaarden leven.

Dit programma is voor jou als jij:

Z

je herkent in ADD & HSP kenmerken en eigenschappen;

Z

'lief zijn voor jezelf' als medicijn wil inzetten;

Z

de krachten van ADD & HSP wil benutten;

Z

begrijpt dat JIJ aan het roer staat van jouw leven;

Z

bereid bent in de spiegel te kijken;

En als jij:

Z

niet tevreden bent met je huidige chaotische leven; rust klinkt heeeerlijk;

Z

al veel hebt gelezen over mogelijke oplossingen, maar het daadwerkelijk doen tot nu toe geen succes is;

Z

je afvraagt of er iemand is die jou écht begrijpt en een oplossing heeft voor je.

Zij gingen jou voor:

Ik zou dit programma zeker aanraden aan iedereen die het gevoel heeft dat er meer uit het leven te halen valt door eerst naar je eigen leefgewoontes, gezondheid en patronen te kijken. Ik zou het éxtra aanraden aan mensen met AD(H)D die tools willen leren om rust en ruimte te creëren in hun chaotische hoofd, gezonde nieuwe leefgewoontes aan te leren die het dagelijkse leven makkelijker maken en er meer ruimte en positiviteit is voor andere dingen dan je dagelijkse verplichtingen.

– Anoniem

Voor iedereen die op wat voor manier ook vast zit in neerwaartse vaste patronen door zijn of haar ADD of denkt dat je zal moeten accepteren dat het leven voor jou anders is, maar daardoor steeds opnieuw tegen een onzichtbare muur aanloopt, moet zeker met Arinda praten. Met ontzettend veel liefde, geduld en aandacht helpt zij jou om vanuit eigen kracht afstand te nemen van alles. Zij doorziet jouw onderliggende wensen en behoeften en komt, vanuit jou zelf, met hulp. Door haar methode ben ik mijzelf op nummer 1 gaan zetten, waardoor ik het gevoel heb weer zelf aan het stuur te kunnen staan. Na de eerste sessies verdwenen de wolken die al een tijdje mijn uitzicht belemmerden en kan ik meer stilstaan bij het leven en genieten. Ik heb meer zelfvertrouwen en heb het idee dat ik een nieuw leven leef. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

– Anoniem

Ik twijfelde of ik niet nog een keer naar de psycholoog moest stappen i.p.v. een particuliere coach. Het grootste resultaat na het afronden van het programma is dat ik meer vrede met mezelf heb, beter weet waar ik voor sta en wie ik daadwerkelijk ben. Dit geeft mij meer zelfvertrouwen, rust en kracht om keuzes te maken voor mezelf en hier achter te blijven staan. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden. Aan en met jezelf werken is het mooiste cadeau dat je kun krijgen of geven aan jezelf. De coachingsessies vond ik erg prettig! Het voelde meteen vertrouwd waardoor ik mij gemakkelijk naar je kon openstellen. Je hebt een rust over je die ik erg prettig vind. Ook probeer je vaak genoeg door te vragen om tot de kern van het ‘probleem’ te komen. Ik vond het fijn dat ik jouw volledige aandacht kreeg tijdens de sessie, maar ook daarbuiten. Je bent erg begaan en weer precies wat er vorige keren is besproken om daar vervolgens op door te pakken. Ook vond ik het fijn om samen mijn doelen te bepalen waaraan we gingen werken tijdens de afgelopen weken. Hier nam je de tijd voor en bedacht je ook ter plekke de juiste methoden om dichter bij het doel te komen. BEDANKT!

– Anoniem

LIEF ZIJN VOOR JEZELF IS HET BESTE MEDICIJN

 Op internet lees je steeds meer succesverhalen van ADD & HSP’ers die grip hebben op hun leven. Die het als hun kracht zien en zelfverzekerd zijn. Die rust lijken te hebben.

Maar jeetje, hoe ga je dat zelf ooit voor elkaar krijgen?!

ALS ADD & HSP GEEN ISSUE MEER ZIJN IN JOUW LEVEN

Je leest blogs, luistert podcasts, bent aangesloten bij een ADD facebookgroep en struint internet af op zoek naar informatie. Alles zet je in om te ontdekken hoe jij grip krijgt op jouw ADD & HSP.

Je kunt de diagnose laten stellen en mentale hulp vinden bij een psycholoog. Maar er zijn naast de mentale patronen nóg meer patronen en gewoonten te doorbreken om rust te krijgen in dat brein. Patronen en gewoonten over jou als mens, jouw lichaam en jouw emoties. Plus je hebt iets (een life changing event) of iemand nodig die jou activeert om zelf de regie te pakken en jouw droomleven te gaan waarmaken.

Want kennis & kunde genoeg op internet, maar het doorbreken van emotionele blokkades gaat heel lastig zijn zonder hulp. En hoe krijg je jouw huidige voedings-, bewegings-, slaap- en ontspanningsgewoonten veranderd naar een manier die jouw brein tot rust brengt? Of hoe ontdek je wie jij bent, waar jij voor staat en wat jouw zielsverlangen is, zodat jij jezelf kunt accepteren en vol zelfvertrouwen de wereld in gaat stappen?

Jij ondergaat een volledige transformatie als jij toegang hebt tot hele concrete tools, tips & trics én als jij op abstract, dieper niveau zelfliefde kunt ervaren. 

Dán zijn ADD & HSP geen issue meer. Kun jij leven vanuit flow. Heb jij rust, controle en zelfvertrouwen.

Het grootste resultaat is dat ik echt liever geworden ben naar mijzelf… What’s in the name, haha. Ik heb dankzij het traject geleerd dat acceptatie naar mijzelf en mijn manier van doen helpt bij het veranderen van gewoontes. Liefde bereikt veel meer dan boosheid, naar mensen om je heen maar vooral ook echt naar jezelf! De positiviteit die je voor jezelf voelt geeft energie, positieve energie wat je kan gebruiken om verandering door te voeren in je leefstijl en gewoontes. Mijn grootste valkuil en strubbeling is de kritische blik naar mijzelf. Deze weerhoudt mij namelijk letterlijk van groei. Ik heb geleerd om bewuster te zijn van deze kritische blik en met andere ogen naar mijzelf te kijken.

– Femke van E.

Arinda is echt een top coach! Ik ben met haar een proces ingegaan waarin we samen werken aan het ontwikkelen van een betere versie van mezelf. Zij voelt haarfijn aan wat ik op dat moment nodig heb. Dat kan variëren van kritische vragen die mij aanzetten tot nadenken en actie, tot steunende en motiverende woorden die mij helpen om liever te zijn voor mezelf. Arinda heeft veel kennis en leert mij leuke feitjes over onderwerpen zoals stress en gezonde voeding. Naast dat ik op fysiek vlak een resultaat heb behaald waar ik erg trots op ben, heb ik in dit proces ook een enorme mentale groei doorgemaakt.

– S. van den Berg

Ik had vrijwel geen twijfels voordat ik bij jou startte. Het grootste resultaat na het afronden van het programma is mijn zelfvertrouwen. Dat ik niet minder waardevol ben, maar in mijn kracht mag staan. Ik zou dit programma aan iedereen willen aanraden. De coachsessies waren heel prettig en vertrouwd. Ik vond het fijn om met Arinda samen te werken omdat ik haar in vertrouwen kan nemen over grote issues en zij mij daarbij helpt. Dankjewel! Je hebt zo veel voor mij betekend.

– Anoniem

Het lieve Leefstijl programma

Hét holistische programma voor de (hoog)gevoelige ADD’er die op zoek is naar rust en grip om zelfverzekerd én zonder medicatie te genieten van het leven.

In dit programma werk je met deze holistische methode aan een ijzersterke basis. Een basis die helemaal op jou wordt afgestemd, zodat je duurzaam resultaat behaalt. Rust in je brein, controle over jouw leven en zelfverzekerd in het leven staan. 

Want jij weet ook dat je nog uren kunt zoeken naar informatie over ADD & HSP, maar dat de kunst juist zit in het implementeren en volhouden. Consistent toepassen. Grip houden. De basis – JIJZELF – zó sterk maken dat ADD & HSP geen issue meer zijn in jouw leven. Zodat jij zelfverzekerd bent en kunt leven vanuit flow en vrijheid. Dát is een investering voor het leven. 

Nu voor € 547,- (pilotprijs)

onbeperkte toegang

betaling in 3 of 6 termijnen is mogelijk

online leeromgeving

Jij krijgt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van Het lieve Leefstijl Programma. Een leeromgeving van 5 modules met daarin uitgebreide filmpjes met theorie, vragenlijsten, opdrachten en tips & trics.

De uitgevoerde opdrachten mag je naar mij sturen ter feedback. Je krijgt dan een uitgebreide terugkoppeling.

coaching

In Het lieve Leefstijl Programma mag je aansluiten bij de wekelijkse Q&A in groepsverband (camera mag uit en vragen mogen vooraf ingeleverd worden). Ook sta ik wekelijks (3 maanden lang) naast je via chatsupport, je mag me alles vragen!

lief lijf analyse

In het programma is een uitgebreide Leefstijl- en Vitaliteitsanalyse inbegrepen. Door middel van een uitgebreide vragenlijst zoomen we in op jouw voedings-, bewegings-, ontspannings- en slaappatroon. Aan de hand van jouw antwoorden krijg jij een uitgebreid persoonlijk advies per e-mail waar je mee aan de slag kunt. Meer rust, grip en zelfvertrouwen verzekerd!

In dit programma leer jij:

Z

Dé methode om levenslang grip te krijgen op jouw ADD & HSP;

Z

hoe jij rust krijgt in je hoofd door controle over jouw gedachten te krijgen;

Z

grip te krijgen op jouw emoties en stemmingswisselingen;

Z

wie jij bent en hoe je jouw ADD & HSP kenmerken en kwaliteiten op een positieve manier in kunt zetten;

Z

hoe jij naast alle verplichtingen ook energie en ruimte voelt voor socializen en andere leuke dingen;

Z

praktische tools, tips & trics om rust, controle en zelfvertrouwen te krijgen zónder medicatie.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt dit programma?

Levenslang houd je toegang tot de online leeromgeving (of in ieder geval zolang het programma bestaat). De coaching duurt in dit programma 3 maanden. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is er altijd een mogelijkheid om de coaching te pauzeren en later op te pakken. 

Ik heb (nog) geen ADD diagnose

Andere klanten met ADD (én HSP) klachten gingen je voor, met én zonder diagnose. Een stempeltje is wat mij betreft niet belangrijk om met klachten aan de slag te gaan. Je hoeft daarom geen officiële ADD diagnose te hebben en bent dus van harte welkom. 

Sterker nog; iedere dag die jij langer wacht (of op de wachtlijst staat voor een diagnose) betekent heel veel dagen last hebben van jouw ADD & HSP klachten. Zó niet nodig als je het mij vraagt en zonde van deze dagen in jouw leven.

Dit zei een klant hierover: Ik twijfelde om bij jou te starten, omdat ik geen diagnose ADD heb en of ik vanuit het vermoeden dat ik het heb wel gegronde vragen ‘mag’ of ‘kan’ stellen.

Inmiddels weet deze klant beter en staat er onder andere van haar een prachtige aanbeveling op mijn website. 

Kan ik dit programma op mijn eigen tempo volgen?

Dit programma wordt op maat gemaakt voor jou. Jij bepaalt wat er gebeurt en aan welke doelen jij werkt. Drie maanden lang kun je wekelijks al jouw vragen stellen, daarna behoud je onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Hier staan theorie, opdrachten, vragenlijsten en tips & trics voor je klaar. Alle opdrachten kun je bij mij inleveren, zodat ik ze van feedback kan voorzien. 

Hoe weet ik zeker dat dit programma voor mij werkt?

Niets is zeker in dit leven. Wat ik wel weet is dat ik al ben geweest waar jij nu bent. Met vallen en opstaan heb ik ontdekt wat werkt voor mij als ADD- en HSP’er. De ADD & HSP kenmerken en eigenschappen zijn over het algemeen bij iedereen hetzelfde. Daarnaast ga je in dit programma met jezelf aan de slag. Dat betekent dat het een maatwerk programma is en op jou persoonlijk wordt afgestemd. We zoeken samen naar oplossingen op jouw vraagstukken. Échte persoonlijke ontwikkeling dus, waar jij jouw hele leven profijt van gaat hebben.

Ik twijfel tussen dit programma en hulp via een andere hulpverlener.

Ik geloof erin dat jij het antwoord diep van binnen al wel weet. Jouw hoofd laat je twijfelen en maakt je onzeker. Mijn advies zou zijn om deze keer eens naar je hart te luisteren. Dan is iedere keuze die jij maakt de juiste en het 100% waard.

Wil je inschatten of wij een match zijn? Je leest meer over mij op deze pagina. Via mijn Instagram account @arinda.schoutsen neem ik je mee in mijn leven als ADD- en HSP’er. Ik zou het leuk vinden als je mij komt volgen!

Is dit programma ook voor HSP'ers?

Yes, absoluut!  Sterker nog, meerdere HSP’ers gingen je al voor!

Is aanvullende 1 op 1 coaching mogelijk?

Ja, absoluut. Als jij besluit om in te stappen in Het lieve Leefstijl programma krijg je op de betaalpagina sowieso een aanbod voor 1 op 1 coaching à 3 uur. Als blijkt dat je behoefte hebt om op meer vraagstukken (buitenom de chat support) gecoacht te worden, dan stemmen we samen af hoe we de coaching kunnen uitbreiden.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor dit programma?

Jij bepaalt hoeveel tijd je hieraan besteedt. Ik adviseer je om in ieder geval 2 uur per week aan de slag te gaan. Op die manier blijf je in ontwikkeling en laat je je niet afleiden. De ene week kan dat meer zijn dan de andere week. Go with the flow :)!

Wat als ik een vakantie heb gepland?

Dat is uiteraard geen probleem! Jij volgt dit programma op jouw tempo :). 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, zeker kan dat. Het lieve Leefstijl traject mag ook in 3 of 6 termijnen betaald worden.

Ik vind het een flinke investering.

Dat begrijp ik helemaal. Ik heb in mijn eigen zoektocht ook vaak getwijfeld over of een investering het waard zou zijn. Zelf ben ik ervan overtuigd dat alle investeringen je iets leren wat je mee kunt nemen in de toekomst. 

Ik kan me trouwens niet voorstellen dat dit programma niet gaat werken voor je. Alles wat ik tot nu toe leerde heb ik hierin verwerkt. Alles dat jij nodig hebt om grip te krijgen op jouw ADD & HSP. Door middel van het lesmateriaal uit de online leeromgeving, de opdrachten ter feedback én de coaching moét je daarmee resultaat gaat boeken. Als ik kijk naar de resultaten van voorgaande deelnemers klopt dat ook.

Ben jij écht niet tevreden en/of boek je geen resultaat? Als jij alle opdrachten uit de online leeromgeving ter feedback kunt insturen (en uiteraard zorgvuldig hebt ingevuld), dan krijg jij jouw geld terug.

 

Ik twijfel nog

Ik begrijp het. Het is ook niet zomaar iets waar je aan begint. Maar stel dat je de keuze maakt om niet met Het lieve Leefstijl programma te starten. Wat kost het je dan? Hoe ziet jouw toekomst er dan uit? Blijf jij dan één van die mensen die worstelt met het chaotische ADD & HSP leven?

Stel dat je het wel doet. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? En is dat dan écht erg? Wat als het jou lukt om ADD & HSP geen issue te laten zijn in jouw leven. ADD & HSP als kwaliteit en kracht. Wat is dat je waard?

Alle bedragen zijn inclusief btw. Bij aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van De lieve Leefstijl.

Ben jij er klaar voor om jouw leven vanuit rust en flow te gaan leven, vrolijk, energiek én zelfverzekerd te zijn?

Lief zijn voor jezelf is het beste medicijn!