Gelukt! Maar wacht nog even…

Dat is niet het enige! Alleen NU kun jij gebruik maken van mijn eenmalige aanbod ‘Rust in je brein – met lief zijn voor jezelf als medicijn’ met 50 euro korting! In plaats van € 57,- betaal je slechts € 7,-! Dit aanbod vind je nergens anders terug op mijn website en goedkoper dan dit ga je het niet vinden. Echt een unieke kans dus.

In het gratis e-book dat je net is toegestuurd leer jij aan welke knoppen je moet draaien om rust, controle en zelfvertrouwen te ervaren als (hoog)gevoelige ADD’er. Zónder hulp van medicatie.

Maar ik wil je graag extra hulp bieden waarmee je nóg meer waarde uit het e-book gaat halen.

Want eerlijk is eerlijk, met alleen het lezen van een gratis e-book ga jij niet direct jouw droomleven krijgen.

Wil jij wel écht rust in jouw hoofd? Controle krijgen over jouw chaotische leven? Weer zelfvertrouwen ervaren?

Laat mij je dan nóg verder helpen!

 

Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Wat mij betreft hadden we de dit op de basisschool al moeten leren. Als ik en mijn klanten het kunnen dan kun jij het ook!

Daarom heb ik alleen NU een unieke aanbieding voor je. Ik geef je de kans om de masterclass ‘Rust in je brein – met lief zijn voor jezelf als medicijn’ aan te schaffen met 50 euro korting!

Dit is een EENMALIG aanbod!

Deze masterclass kun je niet los aanschaffen en je komt het verder ook niet meer tegen op de website. Het is dus een eenmalig aanbod voor een hele scherpe prijs. In plaats van € 57,- betaal je NU slechts € 7,- incl. btw!

Wat als jij..

Z

Precies weet hoe jij controle kunt krijgen over jouw brein;

Z

De handvatten krijgt om weer aan het stuur van jouw leven te staan;

Z

Precies weet wat je moet doen om jouw brein tot rust te roepen;

Z

Weet hoe jij jezelf zelfvertrouwen kan geven.

.. dán pas kun je rust, controle en zelfvertrouwen gaan ervaren in jouw leven!

Zij gingen jou voor..

Ik heb meer zelfvertrouwen en heb het idee dat ik een nieuw leven leef.

Mijn grootste valkuil en strubbeling is de kritische blik naar mijzelf. Deze weerhoudt mij namelijk letterlijk van groei. Ik heb geleerd om bewuster te zijn van deze kritische blik en met andere ogen naar mijzelf te kijken.

Ik merk al een sterke verbetering en dat met zulke ‘kleine’ veranderingen. Voor mij zijn het wel veranderingen waar ik ontzettend blij mee ben.

Ik ben je adviezen aan het opvolgen en wat blijkt, zoals jij al had gezegd?! Ik zit beter in mijn vel, ervaar minder stress en ook heeft het positieve effecten op mijn gewrichtsklachten.

Ik heb veel gehad aan de nieuwe inzichten. Hoopvol voor de toekomst!

Wees lief voor jezelf!

Want je kunt het jaren zelf blijven proberen. Alle websites doorspitten die je tegenkomt. Alle blogs over ADD & HSP lezen en soms wat tips toepassen op jezelf. Om dan vervolgens na jouw hyperfocus uiteindelijk NIETS meer toe te passen. Terug bij af. En dan blijf je tegen jezelf aanlopen. Dan blijf je in een cirkeltje hangen.

Óf je kunt nu de verantwoordelijkheid nemen over jouw leven, jouw ‘’trots’’ om het zelf te doen aan de kant zetten en alle hulp aanpakken waarmee jij gelukkig door het leven kunt. Met rust, controle en zelfvertrouwen.

 

En het allermooiste… je betaalt alleen op deze pagina geen € 57,-, maar slechts € 7,- incl. btw!

 

We gaan aan de slag met rust krijgen in jouw (hoog)gevoelige ADD brein.

Waarom niet eerst het e-book lezen?

 

Je brein is nu in tweestrijd. Je kunt ervoor kiezen om af te wachten wat het e-book je gaat brengen, maar je kunt er ook voor kiezen om gelijk over te gaan tot actie. In het e-book geef ik je waardevolle informatie om rust, controle en zelfvertrouwen te gaan ervaren, maar ik kan je helaas niet ALLES vertellen in zo’n digitaal boek. Daar is echt meer voor nodig en daarom wil ik je graag verder op weg helpen met de masterclass ‘Rust in je brein’.

Als je ‘Rust in je brein’ hebt gevolgd (vóór het lezen van het e-book), dan heb je concrete tips & tools die je, in combinatie met de informatie uit het e-book, direct in de praktijk kunt brengen. Hierdoor ga je echt het maximale uit het gratis e-book halen.

Alleen het e-book

E-book plus Masterclass

Klinkt goed Arinda, maar..

Voor wie is deze masterclass?

Voor iedere (hoog)sensitieve ADD’er die op zoek is naar rust, controle en zelfvertrouwen in het leven. Met of zonder officiele diagnose!

Ik heb geen ADD diagnose

Andere klanten met ADD (én HSP) klachten gingen je voor, met én zonder diagnose. Een stempeltje is wat mij betreft niet belangrijk om met klachten aan de slag te gaan. Je hoeft daarom geen officiële ADD diagnose te hebben en bent dus van harte welkom. 

 

Wanneer kan ik beginnen?

Je krijgt direct toegang tot de masterclass ‘Rust in je brein – met lief zijn voor jezelf als medicijn’. Deze kun je op jouw eigen tempo bekijken. De link blijft beschikbaar zolang De lieve Leefstijl bestaat.

Hoe weet ik zeker dat deze Masterclass voor mij werkt?

Niets is zeker in dit leven. Wat ik wel weet is dat ik al ben geweest waar jij nu bent. Met vallen en opstaan heb ik ontdekt wat werkt voor mij als hoogsensitieve ADD’er. De ADD & HSP kenmerken en eigenschappen zijn over het algemeen bij iedereen hetzelfde, waardoor ik inmiddels weet wat mijn klanten nodig hebben. Ook de reacties van klanten op de tools die ik ze leer zijn heel enthousiast!

Ik twijfel.

Ik geloof erin dat jij het antwoord diep van binnen al wel weet. Jouw hoofd laat je twijfelen en maakt je onzeker. Iets waarmee je met behulp van deze masterclass gaat leren afrekenen! Mijn advies zou zijn om deze keer eens naar je hart te luisteren. Dan is iedere keuze die jij maakt de juiste en het 100% waard.

Wat als het echt niet werkt bij mij?

Heb je de tips & handvatten uit de masterclass toegepast en werkt het écht niet voor jou? Dan geef ik je jouw aankoopbedrag van €7,- inclusief btw terug!

Heb jij nog een andere vraag of is er nog iets onduidelijk, stuur dan gerust een mail naar info@delieveleefstijl.nl. Ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Lief zijn voor jezelf is het beste medicijn!